1. One book that changed your life - Kirja joka muutti elämäsi?
Ehdottomasti Linnan Pohjan tähden alla... aloittelin sosiologian opintojani ja luin alkusyksystä tämän opuksen ja sisäistin yhteiskunnallisen ongelman perusproblematiikan, kansamme kahtiajakoisuuden syvyyden syyt ja monta muuta koskettavaa asiaa.. sen lisäksi että Linnan tekstiä on nautinto lukea

2. One book you've read more than once – Kirja jonka olet lukenut useammin kuin kerran?
Ainakin lukuisia lastenkirjoja mm. Janochin (liekö oikein kirjoitettu kun en muista) ja Richard Scarryn hauskat kuvakirjat, joita sekä esikoinen että junioiri tykkäsivät kuunnella. En muista muuta.. hyllyssäni on kyllä muutamian, jotka haluaisin lukea uudelleen..

3. One book you'd want on a desert island – Kirja jonka ottaisit mukaan autiolle saarelle?
Päiväkirja

4. One book that made you giddy – Kirja joka teki sinut hilpeäksi, kevytmieliseksi, huikentelevaiseksi.
Silloin vielä Anja Kaurasen Sonja O, Erica Jongin Lennä, uneksi ovat olleet vapauttavia ja ilahduttavia naiseuden perusteoksia, joista on voinut ammentaa varmasti kaikkea tuotakin mutta myös ihan itseymmärrystä

5. One book that wracked you with sobs - Kirja joka sai sinut sortumaan nyyhkytyksiin?

Kyllä se oli Love Story - Oliver Stonen muistaakseni.. miksiköhän kaikki mainittavat tulevat kaukaa takavuosilta.. No ehkäpä vanhemmittaan kyynisyys on vallannut alaa..

6. One book that you wish had been written - Kirja jonka toivoisit kirjoitetun?

Miten voisin paremmin ymmärtää miehen ajatusmaailmaa... heh.. onhan niitä kaikenlaisia tätä lajia ja oikeasti elämää voi ymmärtää vain elämällä joten toivon vain että yhä edelleen kirjoitettaisiin kirjoja ihmisistä, elämästä ja toivosta.

7. One book you wish had never been written – Kirja jota et toivoisi kirjoitetun?

en osaa nimetä mutta jokainen sellainen joka lietsoo väkivaltaan ja suvaitsemattomuuteen

8. One book you're currently reading – Kirja jota parhaillaan luet?

Edelleen kesken Merete Mazzarellan Hyvä kosketus sekä Fernando Namoran Hyvä ja paha kylvö.

9. One book you've been meaning to read - Kirja jonka aiot lukea?
Dostojevskin Karamazovin veljekset. (huom. jätin tämän tähän Äijän haasteesta sillä se on miunkin listalla, kirjakin on jo hyllyssä.. ilmeisesti se tapahtuu sitten eläkkeellä...)

10. Now tag five bloggers – Haasta viisi bloggaajaa

mie haastan Muistaako kukaan, Alastalon, Vintin ja Leonooran (jolle en pääse viestittämään kun hänen bloginsa ei huoli muita kuin Bloggerilaiset, ainakaan meikäläisen ymmärryksen mukaan, mut jos joku viestittäisi hällekin)