työläiset ovat marssineet Helsinkiin, eduskuntatalon rappusille osoittamaan mieltään pörssiyhtiön mielivaltaista työvoimapolitiikkaa vastaan. Ehkä maailma ei sittenkään ole vielä menetetty, ainakin löytyy ihmisiä, jotka eivät vain tyydy siihen mitä ylhäältä annetaan vaan protestoivat, nostavat äläkän ja kyseenalaistavat virallista mantraa. sillä missään ei ole kirjoitettu että tuhansia ihmisiä voidaan pistää kilometritehtaalle ilman että mitään muuta vaihtoehtoa edes harkitaan. Ministereiden selitykset ovat olleet, että PÖRSSIyhtiötä ei voi omistajakaan määräillä.. no, pääministeri Vanhanen asian perimmäisen syyn paljasti, valtio on luovuttanut vaikutusmahdollisuutensa sopimuksessa, jossa se on luvannut että intressinsä on pelkästään sijoittajan.. ei siis kansalaisten oikeudenmukaisten etujen intressi.. eli on sitonut kätensä jo ennakkoon ja antanut taloudelliselle vallalle vapaat kädet. Tällöin ainoa etu, jota Storaensokin vaalii on osakeomistajien etu, parempi tulos ja isommat osingot. Sitten joku jenkkisuuromistajan leski testamenttaa omaisuutensa mukaan lukien storaenson ja nokian osakkeet omalle pikku puudelilleen, jonka elinpäivät tulevat olemaan turvatut... (tällainen tapaus on sattunut, luin jostakin n vuosi sitten eräästä rouvasta jolle jäi miljoonaomaisuus, jonka hän todellakin testamenttasi koiralleen..)

Ajatelkaapa muuten miten korrektia on suuryhtiöpolitiikka kun Nokian isopäällikkö Kallasvuo ja pääministeri Vanhanen niin sydämeenkäyvästi pyytelivät ihmisiltä ANTEEKSI tekosiaan, ovat vilpittömän murheissaan siitä, miten on käynyt. Mikäpäs siinä, onhan se niin sivistynyttä ja antaa inhimillisen säväyksen muutoin niin kovalle meiningille.. sillähän siitä pääsee, tuhansia ihmisiä työttömäksi vain siksi että suurpääomanomistajat ja osakkeilla keinottelevat saisivat vielä enemmän rahaa.. ei mene minun moraalini läpi jakeluun. En usko moiseen tekopyhyyteen, nämä herrat voivat täysin kylmästi tuomita jonkun onnettoman köyhän giljotiiniin ja ristiä kätensä ja pyytää anteeksi..

on laskiainen ja Runebergin päivä, on kuten eräs ystäväni kortissaan kirjoitti: talven selkä on taittunut. siltä tuntui eilen kun makasin koko päivän sohvalla masiksessa.. aurinko näet työnsi säteitään suoraan silmiini vaikka kuinka yritin verhoilla suojautua.. minä vain nukuin, söin, nukuin ja nukuin.. tänä aamuna melkein kahdeksaan asti.. nyt riittää!