olen niin väsynyt, viikonloppuisin ei voi paeta arkeen. ex-anopin soitto pakotti kohtaamaan totuuden, piti kertoa mitä kuuluu ja etten ole vieläkään palannut töihin, etten palaakaan. miksi se tuntui niin vaikealta sanoa. en välittäisi vatvoa enää mutta tämä areena on nimenomaan se ainoa paikka jossa voin olla rehellinen itselleni ja jatkaa hyödytöntäkin kelaamistani.

olen ystäväni luona, piti olla lapsenvahtina sen aikaa kun hän oli vaalitentissä mutta ipanat menivätkin synttäreille ja minä sain ottaa nokoset sohvalla. tosin se oli turmiollinen torkahdus, nukuin liian kauan ja radiolähetys tentistä jäi kuulematta. hyvin oli mennyt vaikka kuuteen minuuttiin ei kovin paljon ennätä vaalipropagandaa mahduttaa.

kohta laitetaan sauna päälle, kylvetään ja laittaudutaan iltamenoon jonnekin. lapsenvahti on tilattu ja mieltä tässä nyt vain viritellään iloisemmaksi, ei auta jäädä tuleen makaamaan. ei vaikka kuinka tökkisi. on hyvä tuulettaa päätä, ehkä tulkita pari karaokekappaletta ja istua iltaa hyvässä seurassa. työssäkävijä on työkavereittensa kanssa yhdistetyssä tupareissa&varpajaisissa&saunaillassa. hyvä niin, on tärkeää viettää näitä sukupuolisidonnaisia kekkereitäkin välillä, tekee hyvää meille molemmille.

eilen illalla kävimme naapurin poikien kanssa raveissa. oli ihan jännä tunnelma, toisenlainen kyllä kuin viimeksi siellä ollessa... silloin näet oli ravimiesten ja naistenkin pikkujoulut, ja se oli tosi mukava ilta se. minua ihan harmitti kun tuli niin arvaamatta se lähtö, olisi pitänyt meidänkin ennakkoon hankkia se lähtöluettelo niin ois voinut paremmin pelata, pienellä rahalla tietysti vain.