kun on istunut aamupäivän tauotta kahden verotarkastajan kanssa, kaipaa kyllä jo happea, ajatusten lepoa ja mitä hyvänsä mielen viihdykettä. työtään hekin tietysti tekevät, mutta osaavatpa todella tehdä kinkkisiä kysymyksiä, joihin vastaaminen vaatii hirveästi ajatusenergiaa.. olen huomannut, etten todellakan välttämättä enää muista mitä kevväällä 2004 tehtiin jollain toiminnanalueella..

jotenkin tönkkönen on muutenkin tämä päivä, pyhä ja eilinen meni selkää potiessa sekä yhtä muuta ikuisvaivaa. Fysiikka tuntuu taas yrittävän kertoa, että tarttis tehdä jotain itsensä hyväksi. Olen jotenkin ylimääräisen uuvuksissa sillä rakennusprojektissakin ilmeni ongelmia, jotka tosin osoittautuivat hoidettavissa oleviksi. Silti, taas on se fiilis..ettei jaksa, ettei taho, ettei halluu.. mittään. Ja varmaan myös se tietty aika kuunkierrosta. Mut yhtään mitään lisäpainetta ei tähän enää tarvita vaan ehkä vain lepoa, rauhaa ja hiljaisuutta. Viikonvaihde oli muutoin ihan virkistävä mutta ihmisiä taisi kumminkin olla liikaa.. jäi hieman rauhaton olo kaikesta hyörinästä. Hyvä siis asettautua taas omiin oloihinsa ja arkeensa.

Työyhteisössä on kiireinen viikko, joten aika tulee taas hulahtamaan käsien lävitse vähän liiankin nopeasti. Olisin onnellisempi jos osaisin olla huolehtimatta.