Tuntuu, että tässä tilanteessa on yhä useammin ja nopeammin... on maanantaiaamu ja uusi työviikko alkamassa, aurinko paistaa kuten niin monena aamuna tänä syyskesänäkin on paistanut ja hienoinen väsymys kertoo siitä, että viikonloppu oli antoisa, tapahtumarikas ja virkistäväkin.. vaikkei sitä just nyt uskoisi itsekään. Taitaa olla yli vuosi siitä kun viimeksi olin vanhempien mökillä Savossa, joten oli kai aikakin käydä ja todeta että vesi on matalalla, kalliot paikallaan ja puolukat kypsymässä.. niin ja että muikkuja ei meidän verkkoihimme uinut kuin muutama.. vanhukset olivat viime viikolla saaneet kymmenen kiloa!

160024.jpg

Uimaan ei tehnyt mieli mennä, jo muutoinkin mutainen ja matala lahti on todella sitä. Onnettomat vesilinnut poikaset räpiköivät vielä pyhäaamuna ihan onnellisen tietämättöminä pyssymiesten suunnitelmista. Ilma ei kuulemma oikein suosinut jahdin alkua, aurinkoisella säällä linnut lentävät korkealla ja vesien vähäisyys on sekin enempi lintuja kuin metsästäjiä suosiva luonnontila. En minä metsästystä pahana pidä, itse en vain pystyisi ampumaan yhtään elikkoa. Syön kyllä riistaa jos vain metsästäjä sen itse ruuaksi laittaa.

160026.jpg

Upea lauantai-illan maisema verkkojen laskusta tullessa. Olen siis kokenut yhden tulikasteen, souva, huopoo.. joo, lasku sujui kohtuullisesta kun oli tyyntä ja autereista mutta nosto ei niinkään... vaan ainahan voi oppia uusia asioita.

Työviikko näyttäisi olevan onneksi kohtalainen eli ei hirveästi sovittua ohjelmaa ja perjantain sekä tulevan viikon maanantain olen päättänyt pitää etäpäivinä ensi vuoden suunnitelmia tehden. Niin on käynyt kuin lomalta palatessa ennustelin, että täyttä höyryä tässä jo mennään eikä luppoajoista ole tietoakaan. Hieman edellisiä vuosia enemmän olen taas oppinut delegoimaan mutten riittävästi.. liian paljon pidän vielä itselläni.

Dieetti on aloitettava alusta.. eilen tuli sorruttua pizzaan tontilta puusouvista tultua.. sen oli ikään kuin ansaninnut. Vaikkei olekaan ja edestään sen taas löytää.. eikä uskalla vaakaan ennenkuin viikon päästä kun on taas palattu ruotuun. Suunnittelin kyllä jo kurinpalautuksena jatkaa viikolla puiden tekoa tontilla ihan itsekseen, siinä näet tuntuu hiki irtoavan mukavasti.