pyykit pesutuvan koneessa, lunta tupruttaa edelleen taivahalta, käsi kipeä yöllisen päällänukkumisen vuoksi, siinä tämän aamun konkretia. neiti nötterö oli ihanuuksillaan taas lähtiessään hoitoon, neniä hierottiin ja naamaa taputeltiin.. enkä ole ikinä tavannut toista pientä lasta, jota olisi niin helppo pukea ulkovaatteisiin, hän ei yhtään kertaa ole hermostunut, odottaa vaan innoissaan että kaikki töppöset, lapaset, rukkaset, villatakit ynnä muut vermeet saadaan päälle ja hän pääsee lähtemään, prmm prmm.. auton kyytiin, hoitoon kaverinsa aatan luo..

minä taasen olen onnistunut olemaan odottamatta, en ole paljoa ajatellut hakupapereideni kohtaloa, on onneksi ollut muuta puuhaa ja ajateltavaa. eilen käytiin tyttöporukalla shoppailemassa, saatiin varattua nuorelle äidille keittiön pöytä ja tuolit sekä tv-taso, jotka luvattiin lunastaa ja noutaa lauantaina. paljon muuta ei vielä saatu eikä tosiasiassa jaksettukaan etsiä.. sohva siis jäi vielä puuttumaan, kirpparilta kumminkin se aiotaan löytää, finansiaalisista syistä. ostosreissun huipentumaksi käytiin buffasta pizza mukaan ja herkuteltiin tyytyväisinä saavutuksiimme. ai nii, pikkuneidille ostimme keväisen prinsessa t-paidan, joka tietty puettiin tänä aamuna päälle hoitoon lähtiessä ihastelujen kera.

tänään on kalevalan päivä eli suomalainen kulttuuri kunniaan!! aamu-tv:ssä näytettiin pätkiä aleksanteriteatterin tekemästä zambesi-näytelmästä, oikein mainio, Siikalan mukanaolo takaa laadun. jos olis lähempänä, menisin oitis katsomaan. nimittäin sitä, mitä tapahtuu kun suomalainen yläluokkainen perhe hakee turvapaikkaa jossakin afrikkalaisessa (?) maassa.