huh, tiukka päivä ohi. onneksi nykyaikaiset tilintarkastajat eivät ole tiukkapipoisia pilkunviilaajia vaan asiantuntijoita, joilta voi kysyä ohjeistusta ja jotka suhtautuvat työhönsä riittävällä vakavuudella mutta myös - ainakin nämä - letkeällä huumorilla. tiukan päivästä teki se, että jouduin olemaan koko ajan hollilla ja toisella kädellä tekemään omia hommiani sen lisäksi. ja yksityisasioita vielä sen lisäksi. tonttikauppa siis toteutuu ja diili rakentajien kanssa edistynee myös vielä tänään.

järjestin itselleni vielä muutakin kesäpuuhaa... ryhdyn vartioimaan erään paikallisen toimijan kesäpaikkaa ja saan palkaksi asua torpassa järven rannalla. sopimus on joustava ja tehtävät myös mutta paikka on todella ihana. saanen esimakua mullassa möyrimisestä, ensi kesänä teen sitä sitten omalla pihalla. sitten vielä ilmoittauduin mukaan risteilylle jos vain paikkoja on vielä vapaana. se tapahtuisi sitten kesälomalla. ehkä. jos. taas on niin elämisen tuntua, ettei jo vähän yliannostustakin. enkä vieläkään muistanut tilata aikaa työterveystohtorilleni enkä hammashoitolaan. mutta huomenna huomenna sitten. eihän sitä nyt kaikkea yhtenä päivänä kerkii.

kesärenkaita pitäis lähteä metsästämään, sanoisko jotta huomenna huomenna - kyllä sanois sillä tänään tänään menen vielä kävelylenkille. ja olen onnellinen siitä, että sain tehtyä päätöksen ja että se helpotti ja että en enää pelkää (enkä vielä:) ja että olen tehnyt itsellisiä suunnitelmia omalle elämälleni. hyvä minä.