1448406.jpg

ystäväni mökillä oli mukava pistäytyä.. piha oli jo miltei kokonaan sulanut, järvi heppoisessa jäässä. mutta mökissä lämmintä, saunassa saatiin makoisat löylyt. istuimme iltaa ja siirryimme vuosien taakse ystävä V:n lukiessa mökin aikoinaan rakentaneen mummonsa päiväkirjaa.. riemastuttavaa tekstiä silloin jo yli 80-vuotiaalta ikäihmiseltä. hänen onnensa koostui ystävien ja lasten vierailuista, tuomisiksi saamastaan tuoreesta, kotonaleivotusta ruisleivästä, luonnon seuraamisesta ja siitäkin että Taivaan Isä antoi terveyttä ja elinpäiviä..

toista ikäihmistä kävin onnittelemassa pyhänä, anoppi täytti 80 oli yhtä vilkas ja iloinen kuin ennenkin.. olemme tunteneet toisemme yli 25 vuotta, ja pidämme yhä yhteyttä vaikka erosin hänen pojastaan jo yli 15 vuotta sitten. mummo sai 45 ruusua ja muita kukkasia sekä lahjoja lisäksi. oli mukavaa tavata myös muuta sukua, tosi pitkän ajan jälkeen. kummipojan vuoden vanhaa pojantaaperoa näin nyt ensimmäistä kertaa.. oikea pikkujättiläinen..

tänään kiirusta, palaveri, asioita kaupungilla ja illalla vielä kokous.. ja pyykillekin pitäis jossain välissä ehtiä. huomisesta neljä päivää eteenpäin on pikkuisen hoitoa..