se eilinen runo olikin Eila Kivikkahon tuotantoa nimeltään Muuan isämeitä, kuten Obeesia ystävällisesti kommentoi,

"Anna meille - tarkoitan
älä ota pois.
Vaikeata lastesi
luopua ois.

Elämäämme helpottaa
vaikket koskaan vois,
tätä pientä onneamme
älä ota pois."

Minun mielestäni se kuvaa kohtuullisuutta, juuri sellaista hetkeä jolloin ymmärtää, että elämässä on onnea vaikkei sitä aina jaksa huomata.. on sitä. Illalla olin levollinen, kuin olisin katsellut elämääni vähän kauempaa, tyynesti. Niin, minä en välttämättä usko että mikään tai kukaan voisi välttämättä elämääni helpottaa.. itse on löydettävä oma tie, onni, raivattava tiensä ongelmista ja murheista eteenpäin. Mutta on suuri onni jos on läheisiä, niitä jotka voivat helpottaa, auttaa ja olla vierellä.

Saaste olisi runoblogin aiheena, konkretiasta voisi kertoa että suurinta saastetta tällä hetkellä on huoltomiehen käsissä huutava roskien puhalluskone.. se huutaa ja haisee.. ja miten turha vehje.. puista pudonneet lehdet voi haravoida pois.. en ymmärrä.. tässä talossa on kaksi kerrosta ja minä vähän kade että asun toisessa kerroksessa eikä minulla ole tuommosta pientä takapihaa jossa voisi vaikka vähän haravoida.. nyt joudun tyytymään lakaisemaan haavanlehtiä parvekkeelta. Onkohan tässä talossa toimikuntaa.. täytyypä ottaa selvää, voisin hieman aktivoitua vaikka semmoseen.. tutustuisi naapureihin, muihinkin kuin alakerran naispuoliseen kyylään, joka kävi jo valittamassa että stereot on liian kovalla.. lauantai-iltana kahdeksan aikaan kun laulettiin M:n kanssa karaokea.. kohtuullisella volyymillä omasta mielestäni mutta se taisi olla suhteellista. Harmitti mutta toisaalta meitä on moneksi. Tiedän kyllä että naapurit on otettava huomioon mutta jokaisella on kuitenkin oikeus elää omaa elämäänsä kotonaan.

Tänään aloitan lipaston maalauksen, laitan juniorille kanakeittoa, käyn lenkillä.. ainakin niin suunnittelen.. sitä ennen nautin kiireettömästä aamusta, kahvista ja sisustussuunnittelusta.. pitäisi hankkia pari mattoa ja lamppua vielä.. Sain eilen lottovoiton ja käytän sen noihin hankintoihin.. No, ei ollut päävoitto, muutama kymppi vain, mutta ns ylimääräistä rahaa jonka voin käyttää semmoseen mihin ei muuten ole nyt varaa.