pakkasta -2,9 astetta, tuli hätä ulosjääneistä maaleista, pelastin sisätiloihin ja toivon etteivät menneet pilalle. Tehtiin illalla nuorenparin kanssa kaikki paperit selviksi ja sovittiin kaikista jutuista.. jäivät miettimään tekemääni tarjousta työhommien korvauksesta ja sisällöstä. ottavat kyllä ilomielin vastaan mahdollisuuden tehdä työnä osan vuokrasta, tytön isä on raksa-alan miehiä, jolla on tarvittavia telineitäkin ja tietotaitoa ennenkaikkea. uskon että kaikki menee ihan hyvin, nuoripari on niin vilpittömän iloinen ja onnellinen tästä talosta. varmasti pitävät kuin omaansa. ja jos eivät, siitä on pykälät ja sanktiot olemassa. 

vanhukset ja kummitäti miehineen olivat pihahommissa eilen, äiti taas kerran osoitti mieltään.. on jostain saanut päähänsä jotain ihme negaatioita tätiäni kohtaan.. oli hiukan viileää vaikka isän kanssa etukäteen jo äitiä toppuuteltiin.. mitään syytä ei ole. täti on aina ollut minua ja perhettämme kohtaan hyväntahtoinen ja auttavainen. turha syytellä aiheettomista. että minä kärsin tästä äitini luonteenpiirteestä.. ja toivon hartaasti etten itse tule vanhuuttani samanlaiseksi. ei ei ei , minähän olen isän tyttö!!

on ryhdyttävä pistämään kampetta kasaan, on vietävä paperit räystäskourumiehelle ja ajeltava savoon. perunannosto kuulemma illalla..