Vintillä oli  tämmönen haaska juttu eli ihmisgeneraattori ja minusta se sopi tähän hetkeen kuin nenä päähän. Ulkona tuolla on melkein koko päivän paistanut aurinko ja minun on täytynyt olla töissä sisätiloista hela dagen. Että elämä on syrjivää, jos oisin puutarhalla töissä, olisin saanut keikkua omenapuissa muiden mukana ja sahailla vanhoja oksia poikki tai istuttaa kasvihuoneessa tomaatintaimia lavoihin. Mutta ei, en minä, minä vain pöyhin näitä papereitani, istuin palavereissa, puhuin ja puhuin ja puhuin sekä kirjoitin, laskin, tarkastin, huomautin, selvitin, suunnittelin, yritin järjestellä ja väsyin ja  yhtä tässä istun enkä saa itseäni siirrettyä autoon ja kotiin. ja ulos. lenkille. NYT mie lähen!

Riirii putkahti maailmaan eräänä rakeisena iltana. Hetken päästä näki että hänestä tuli poika.. Perhe oli köyhä ja he söivät vain kerran kuussa. Koulussa hän pärjäsi hyvin huonosti, siellä häntä ei pidetty tyhmänä.

Jo opiskeluaikoina häntä alkoi kuvottamaan finnit, niinpä ammatiksi tuli norsut.

Riirii kehittyi viidennelläkymmenellä varsin inhottavaksi. Päähänsä hän sai ruskeat hiukset, sekä tumman ruskeat silmät.
Hammassärystä huolimatta hän oli todella hurmaava. Lempiruokaansa kalapuurosoppaa hän sai työskennellen ruutujentäyttäjänä.

Riirii ei tupakoi mutta käyttää nuuskaa kerran kuukaudessa. Alkoholia hän juo sukulaisten kanssa.

Hän koppasi itselleen puolison jonka kanssa suurinpiirtein meni naimisiin.

Sen pituinen se.