olen keskellä itse aiheuttamaani ylikuormitusta mutta aina on aikaa pienen blogillisen verran. tällä päivä lähtee, jäsentyy ja mieli huojentuu vastaanottamaan kaiken mahdollisen, ilot ja surut, kiireet ynnä paineet. Kyllä se sit helpottaa kun ollaan perjantai-illassa. Olen järjestänyt itselleni ylellisyyttä, hotellihuoneen keskustasta, aivan yksityistä aikaa perjantai-illasta lauantai-iltapäivään jolloin tapaan vanhan ystäväni n 30 vuoden takaa! Aika huimaa sekin. En ole suunnitellut tarkemmin yksityistä ohjelmaani ja saattaapi olla että en edes suunnittele -eikö se tekisikin miulle hyvää...

Hyvää teki eilen myös kampaajalla käynti sielulleni paitsi kukkarolle tietysti ei niinkään. No, kauneudesta joutuu maksamaan, olen oikein tyytyväinen kampaajan ehdottaman uuteen otsatukkaan. Mie muistan aina yhden naistenlehtikirjoituksen vuosien takaa jossa todettiin, että nainen jolla on poninhäntä yli kolmekymppisenä on arveluttava!!! heh, kyllä myö pitkähiuksiset naiset sitten ollaankin arveluttavia aina kun sitaistaan hiukset ponnarille. Nyt löysin muuten hyvän kampaajan, joka vaistosi heti etten halua puhua kuin pakollisen ja antoi minun rentoutua ja nautiskella parin tunnin levosta työpäivän keskellä.

Sain viimein päätettyä eilen että lähdenkin tänään vasta yöjunnaan, joka onneksi vielä kulkee tämän kuun loppuun saakka. Ei se mukavinta reissaamista eikä ainakaan  yön viettoa ole, mutta kyl mie taas yhden päivän klaaraan vähän heikkounisempanakin. Säästökampanja kun on organisaatiossa pakosti menossa, yhden hotelliyön hinta tässä säästyy.