tuskittelen, olin niin kiukkuinen eilen, yöllä hikoilin.. se sitä taas, hormonitoiminnan kapinaa.. vanhuus, apua! on asioita, joita en vielä kykene hyväksymään, tämä yksi, kipein kaiketi. vaikka on tropit, silti välillä hyökyilee aallot, hien ja vaihtelevien mielialojen.. eilen, yksin jäätyäni piti oikein kovasti miettiä mikä se oikein harmittaa ja miksi tuli taas pakenemisen tarve, halu lähteä pois, mennä jonnekin tuntemattomaan määränpäähän.. eikö asiat menneet kuten itse toivoin ja halusin.. no ei ihan mutta kohtuullisen kelvollisesti. on toisenkin ihmisen mieli ja halut, oikeutus siihen myös. otin paljon useammin pulttia kuin halusin näyttää.. en siksi että olisi ollut todella syytä vaan siksi että tämä naisenkeho ja sielu tuntuvat vain välillä kapinoivan liemissään, that´s all.. tänä aamuna katsoin peiliin ja ajattelin.. miten pian alkaa näkyä se todellinen mittarinlukema.. milloin suupielien rypyt eivät enää ole lifterirasvoilla peiteltävissä, milloin todella vanhenen??? vaikka kuinka selitän, tätä kipuilen.. suhteessa siihen, että tänään on M:n syntymäpäivä... ja se on aika paljon vähemmän. ja sittenkin, en todellakaan tässä suhteessa sitä mieti, en muista.. ei se ikäero ole mikään pointti.. se ei tosiaankaan näy eikä tunnu, missään. ellei nosteta esille, heitetä silmille.. on vain ihminen, persoona, ajatukset ja teot. kaikki muu on toisarvoista ja minäkin, vielä tässä kasvan ja kypsyn, tulen ehkä joskus hieman aikuisemmaksi.. luultavasti.

leivoin eilen pullaa pitkästä aikaa, tuntuivat maistuvan.. ainaskin vävypojalle joka tuli metsälle ja autoremonttiin. on saanut vapautuksen, menenee jossain vaiheessa sivariin. hyvä niin. päätös näyttää rauhoittaneen, toivon että ottaa nyt asiat topakasti haltuunsa ja ryhtyy olemaan vastuullinen perheenisä ja puoliso. huokaus... ja vilpitön toive. kun kissa on poissa hiiret siirtävät tavaroita paikasta toiseen, ylätallista tehtiin oikea autotalli ja kuntovehkeet sekä rummut siirrettiin maitohuoneeseen.. muorin valtakuntaan.. hehheh.. vielä tästä kuullaan mutta ei se mitään.. hauskaa tässä vaiheessa. iltalennolta ei mitään saalista.. ovat osanneet linnut lähteä pois pyssyjen paukkeesta.. minä olisin eilen saanut autolla koppelon (luultavasti sen..) pyrähti jostain vasemmalta ojanpientareelta suoraan autoni eteen pikkutiellä, jouduin kovasti jarruttamaan että sain sen pelastettua itseltäni, komea eukko, korea puku.. sinne män metsään, lihomaan...

niin.. kävin siis ostoksilla, piti hankkia punajuurille säilöntäainetta, kesäkurpitsapiirakan aineksia sekä kirja M:lle... lahja siis. nooh, ostin sen minkä olin suunnitellutkin ja olin jo lähdössä pois kaupasta kun äkkäsin tarjoustelineen, kaikki kirjat euron kipale.. siitä ei meinannu millään päästä irtautumaan, onneksi oli pissahätä, enkä siten juuttunut ihan kokonaan siihen. ostin vain kolme kirjaa. yhden runo/arvosteluopuksen, Jari Ehrnroothin kolumneja ja Jarkko Laineen Intialaisen horoskoopin.. voe voe mitä kaikkee vielä jäi ostamata.. ja niin se muutossa mieluisa kirjaröykkiö taas kasvaa.. sitä saa mitä tilaa. kävin myös ostamassa lankaa ja lehden, jossa on monta monta neuleohjetta.. tuskin niitä toteutan mutta onhan se niin mukavaa niitä tutkia ja suunnitella tekevänsä.. kun kuitenkin puikotan vain sukkasia, miniälle on jo yhdet tulossa, toivottavasti lanka riittää..

tänään näkyy näköjään aurinko, ainakin nyt. saapi nähdä miten se vaikuttaa tähän näppäimistön ja tuolin välissä olijaan, kenties liikuttavasti.. ?!?!?