tänään en valita enkä muistele kärsimääni pahaa.. aurinko pilkistelee, on taas perjantai. takana kiireinen viikko, ei uskoisi että olen työtön.. :) no, toimeton en ainakaan. ja sehän on loppujen lopuksi hyvä, jotain sellaista mitä olen toivonutkin. oli eilen rahapäiväkin ja kun en vielä ole maksanut laskuja on hetken aikaa limiittiä tililläkin. tulossa vappu, kevään ja työväen juhlapäivä. ystävä A pähkäilee puheensa kanssa, niin monta hyvää aihetta nykyisessä politiikassa olisi tarjolla. minä vietän vappuaaton alkuillan seurakuntatalon tilaisuudessa, paikallinen kanttorin Äijän virkasisko pyysi tekemään juttua heidän vappupippaloistaan. ja onhan sitä mentävä kun "virka" niin vaatii. ehtii sen jälkeen vielä osallistumaan oman lähipiirin illanviettoonkin. vappupäivänä laitan päähäni jo vähän nuhjaantuneen valkolakkini, ja olen ylpeä saavutuksistani. valmistuin joku vuosi sitten huhtikuun lopulla, kun maisterijuhlaan en päässyt osallistumaan, juhlin joka vuosi vappuna itseäni. hyvä minä!

tarttis ryhtyä siman tekoon, ehtii vielä vapuksi kun tänään laitan muhimaan ja huomenna pullotan. enkä sitten laita parvekkeelle niitä pulloja... kokemus varoittaa niin tekemästä, sillä yhtenä vapunseutuna niin tein ja sain sitten siivota parvekkeelta sokerilientä ja lasinsirpaleita jonniin aikoo..

eilen olin reipas, kun sain viimein lehden teon turbulenssin laantumaan heitin matot ulos ja siivosin. olohuoneen maton kävin jopa pesemässä pyykkituvalla, pikkuneidin pariin kertaan kaatamat kahvit ynnä muut rasvaläntit pistivät niin pahasti silmään. lisäähän niitä kyllä taas tulee mutta onpahan hetken aikaa puhdas. tänään aion ryhtyä puutarhuriksi, on turveruukkuja, multaa ja siemeniä. siitä se lähtee.. sormet syyhyää.. parvekkeestani tulee viherkeidas!

1496605.jpg



toivon myös kovasti että saan autoni viikonloppuna, alkuviikosta olis lähdettävä käymään katsomassa taloa ja hoidettava siellä päässä asioita. työkkärin keikka ensin maanantaina, nii ja katsastus... josko ainakin saan vähän lisäaikaa ellei mene läpi. on suhtauduttava myönteisen optimistisesti siihen ja muihinkin elämän eteen asettamiin haasteisiin.