Tiistaipäivä on ehdottomasti maanantaita virkeämpi. Olin eilen poikkeuksellisen väsynyt, umpisellainen, silmät eivät meinanneet pysyä auki millään ja töitten jälkeen oli vielä raksalla aloituskokous, missä piti olla skarppina. Yritin näet ymmärtää sitä slangia mitä ne alan ihmiset käyttävät, huonolla menestyksellä. Siitä olen tyytyväinen, että LVI-puolen valvoja on pitkän linjan ammattilainen. Voin olla huoleti kun tiedän että ainakin kaksi asiantuntijaa on varmistamassa että taloni rakennetaan hyvin ja säännösten mukaan.

Työaamu alkoi rakentavalla palaverilla, sekin mieltäni kohottaa... jos meillä oli ennen lomia aika kinkkinen tilanne tuon yhteistyökumppanin kanssa niin nyt sekin on selvitetty ja yhteisiä hankkeita jatketaan lomalla palautetuin voimin. Niin ja vielä tapasin virkeän oloista pomoani ja erästä toista henkilöä, joka näyttää voivan hyvin siihen nähden että on toipumassa vakavasta sairaudesta. Vielä on myönteisiä voimia jäljellä vaikka jo viime viikolla jossain vaiheessa meinasin pudota polvilleni vastoinkäymisten lannistamana. Taisi olla tavallista huonompi ja heikompi päivä silloin.

Katsoin eilen itseäni peilistä ja järkytyin. Olen läski. Olin hetken aikaa shokissa ja sitten tein lujan päätöksen. On ryhdyttävä liikkumaan joka päivä. Aloitin sen heti. Kävin lenkillä. Aion mennä tänään myös. Tästä ei ole kuin yksi suunta - jyrkästi alaspäin. Tiedän että kohtalotovereita on, yhdellä sun toisella lienee jenkkakahvaa kupeilla ja ylimääräisiä kiloja sopivasti eri puolille kehoa kertyneenä.. sillä kesällä tulee mätettyä kaikkea mahdollista ihan vaikka siksi että on kesä, loma, kiva grillata jne.....

Jaahas, alkaa ollakin lounastauon aika. Meillä on onneksi aina salaattia ja kasvisvaihtoehto, joten täällä ei kyllä liho jos malttaa pysyä kohtuudessa ja kaidalla tiellä.