väsyttää ja selkää kivistää, olohuoneen ei sohva vuodemekanismistaan huolimatta ole mikään vuode.. viikonloppu oli uuvuttava vaikkakin omat hyvät puolensa siinäkin. metsäveroilmoitus tuli tehtyä, siivottua (minun ei tarvinnut kuin imuroida, muut hoitivat loput) ja kaikenmoista muutakin puuhattua, lähinnä lapsen kanssa, joka oli flunssainen ja vaati tavallista enemmän huomiota. on taas ammennusolo, illalla tunsin taas jo olevani loppuukaluttu. tätä vaihetta nyt kestää vielä pari viikkoa ja jaksettava on. toki jaksankin kunhan ei tarvitse hirveästi tuohtua tyhmien ihmisten tekemisistä.

tänään on maanantai.. vietävä kelaan parit hakemukset, haukattava happea ja levättävä kun siihen mahdollisuus on. mitään muita velvoitteita en itselleni aseta. pariin viikkoon on turha hirveästi itseään opiskeluihin piiskata, ei riitä energiaa.. lehdentekoa on sen sijaan pakko aloittaa, olen jo aloitellutkin. ensi viikolla kokous, johon aion viedä suunitelmani sisällöstä..

tekisi mieli ensi viikonlopuksi hävitä jonnekin korpeen.. vaan ei taida onnistua. rahat on täysin loppu, on pakko elää säästöliekillä.