1466904.jpg

pakkanen runtelee narsissejani öisin, ovat sitkeitä.. päivän lämmössä nostavat päänsä uudestaan.

lehdentekoa, avustaja/opiskelija ei pääsekään tekemään sovittua juttua mikä kismittää vaikka ymmärränkin kiireensä ja lasten sairastelun. yhteisprojekti x ei etene, en ennätä hankkimaan lisätietoja. ei etene tehtävät muutkaan, vie aikansa ennenkuin taas pääsee sisälle tekstiin. pakko pakko.

elämä on. ei tuskia, ei ahdistusta. ei tosin riemuakaan. tyyntä tutkiskelua. ei tee mieli lähteä kauas, lähelle kylläkin. ystävän mökillä käynti toi mieleen oman mökkimme. pitää käydä kunhan saan auton korjuuksilta käyttööni.

blogistania on hiljainen, olen tainnut vieraantua kaikesta. ehkäpä on aika tehdä jotain muutoksia. tuosta tuli mieleen eilinen kotimainen tv-elokuva ykköseltä, kymenlaakson laulu taisi olla nimi. Peteliuksen esittämä psykiatri oli mainio... samat litaniat kaikille asiakkaille.. ehkäpä on tulossa jokin muutos.. voisiko ajatella että hän siirtää omaa pahaa oloaan tähän.." aika paljon tavaraa kevyessä keitossa, saa nähdä mitä jatkojaksot tuovat tullessaan. niin, Ritva Oksanen on todella laatuleidi.. kovien naisten rooleissa onnistuu aina.