ärtyisyyteen voi hankkia luontaistuotekaupasta troppeja, levottomiin uniin, kuumiin aaltoihin. auttaiskohan tuo minuunkin. olen niin häijy ja pahasisuinen että en usko.

vielä on joitakin ihmisiä jäljellä, joita en ole karkoittanut läheltäni. sain mukavan tarjouksen Pietarin matkasta toukokuussa, aikaansaavien, terävien, hauskojen ja empaattisten naisten porukassa. ja tulevana viikonvaihteena pääsen erästelytaitoja oppimaan korpeen toisten laatuleidien kanssa. ehkä onkin viisainta nauttia oman sukupuolensa viisaudesta kun tuntuu olevan jatkuvalla törmäyskurssilla sen urospuolisen sukukunnan kanssa.

finanssikeskustelut käyty tänään, rahoitus järjestyksessä. nyt vain yksilöitävä mitä tahdon ja tarjouspyynnöt matkaan. ei suuremmalti ahdista tämä vaihe, ainakaan vielä... naurettiin lounaspöydässä tänään Hesarin jutun innoittamina... kun vuokra-miehiä näyttäisi olevan tarjolla, kaipa minäkin yhden sellaisen voisin saada hankittua edes hetkelliseksi konsultiksi.  oikeastaan kehiteltiin ideaa myös feminiiniseen suuntaan, voisin hankkia raksarahoja tarjoamalla nipotus- ja nalkutusseuraa yksinäisille eronneille tai karanneille tai jopa poikamiehille, alkaisi äkkiä sinkkuelämä tuntumaan ihan kelvolliselta.

latinobicjumppa kutsuu, viime viikolla jäikin väliin...jostain kumman syystä