se soitto sitten tuli eilen aamupäivällä.. yksi kynnys on ylitetty, olin jopa ensimmäinen jolle soitettiin, sain valita haastatteluajan. menen ensimmäisenä torstaiaamuna.. toinen hyvä vaihtoehto oisi ollut viimeisenä mutta päätin nyt näin. haastattelu pidetään erään entisen yhteistyöyhteisön tiloissa.. kaiketi sen yhteisön hallituksen pj on yksi haastattelijoista, luulisin.. sillä on myös tämän organisaation hallinnossa. tunnemme toisemme.. olen tosi iloinen, varovaisen toiveikas.. edelleen pyrkimys olla ihan cool, muistaa että vielä voi tapahtua mitä vain.

pikkuisen flunssainen olo, eipä ihme sillä pikkuinen on sairastanut räkätautia pitkään eikä kontaktia ole voinut välttää.. kävimme eilen kirpparilla hankkimassa uuteen kotiin sohvan ja nojatuolin, onnistuimme löytämään tosi hyvät. ja minä tein myös löydön, lipaston jota olen pitkään ja turhaan haaveillut. nyt sain semmoisen parilla kympillä. hieno juttu. saan papereitani järjestykseen ja turvaan pienen ihmisen tuhoisalta mielenkiinnolta.

kävin A:n luona kahvilla, muutoinkin vilkkaaseen perhepiiriin oli tullut uusi osallinen, nuori uroskoira, jolle vanha talon puolisokea nartturouva on tosi kärttyinen.. onneksi tulokas on vain käypäläinen, isäntänsä, A:n vanhin poika saa pian oman asunnon ja tilanne rauhoittuu siltä osin. muutoinhan A:n kodissa on aina iloinen vilske, kaksoset ja kaverinsa, me miltei päivittäiset kahvivieraat ja monet muut avuntarvitsijat pidämme huolen siitä, että elämää rittää entiseen tapaan..

nyt ryhdyn toimeen, kummasti mieli virkistyi eilisestä ilouutisesta..