kevät on tullut, Susu rakensi minulle taas uuden ilmeen.. siitä kiitän. väreillä on merkitystä, tämähän on joka kevät havaittu, lisääntyvä valo ja auringonpaiste virkistävät mielen ja sielun. ja vihreys, joka nyt vasta orastaa mutta pian olemme humahtaneet paremmalle puolen talvea.

lehtihomma on ihan mukavaa, ensin saa juosta erilaisissa tilaisuuksissa ja ihmisten luona tekemässä haastatteluja, ottamassa kuvia. sitten saa kirjoittaa ja opetella erilaisen kirjoittamisen tapaa ja tyyliä, vaihtelevalla menestyksellä. minulla on onni kun on kaveri, joka on alan ammattilainen ja osaa neuvoa, tehdä malliksi. lehden juttujen kokoaminen ja sijoittelu oli tällä kertaa myös ihan ok tapahtuma, teimme seeman, niinkus alan naiset sanoo. nyt matsku on taitossa ja minä odotan että hra taittaja joutaisi vastaamaan huutooni. on nääs sillä lailla että tämmösen pikku läpyskän kohdalla ei ole niin tarkkaa.. paitsi että aion esittää johtokunnalle jotta pyydetään tarjouksia ja kilpailutetaan homma uudelleen. josko löytyisi parempi.

tämä touhu on pitänyt minut hyvässä vireessä, muutoin olisinkin varmaan aika maassa.. tulokseton työnhaku vei aika alas.. en enää halunnut edes kertoa kenellekään viimeisimmästä haastattelusta.. en kestä käsitellä enää niitä hylkyjä. on kai vain todettava että minusta on hyvää vauhtia tulossa pitkäaikaistyötön, jolloin mahdollisuuteni heikkenevät entisestään. vapaaehtoishommat ja kesän tulo pitävät mielen kuitenkin virkeänä, ja ystävät. pian pääsen mökille.. kunhan autoni saadaan korjattua. pärjään kohtalaisesti joten enpä jaksa enempää valittaa. ja ehkä saamme moniosaajaryhmämme kanssa syksyyn tai vuoden vaihteeseen mennessä aikaan jotakin, suunnitelmia on mutta kukaan meistä ei vähään aikaan ole ennättänyt asiaan paneutua.

1487648.jpg

harmaan katukuvan piristäjät..

ai niin, ostin mielijohteesta puolen kilon nyssäkän valkoista parsaa, halpaakin kun oli. mitähän siitä nyt valmistaisi, olisko reseptejä??