aamuherätyksen suoritti Tesla 6 kk, pojaksi sittenkin osoittautunut kissanriiviö.. olin kyllä kokemuksesta viisastuneena sulkenut hänet makuuhuoneen oven toiselle puolen yöksi mutta aamuneljältä alkoi sellainen hyökkäysrumba että hänet oli pakko päästää sisälle, siihen sitten rauhoittuikin kylkeeni nukkumaan.. mutta kuuden aikaan tunsin kuinka nenääni nuuhkitaan, sitten nuollaan ja kehrätään korvaan.. olis kyllä nukuttanut mutta ystäväni oli sitä mieltä että nyt noustaan ja sillä hyvä.. hellästi mutta päättäväisesti. niin tehtiin, laitettiin kahvit tippumaan ja otettiin whiskassia.

esikoinen on siis vierailulla, lukee pääsykokeisiin ja aiheuttaa sekaannusta huushollissa kissoineen. ja on tietysti tervetullut ja mieluinen vieras. vaikka eilen motkotinkin kun oli jättänyt kurajäljet juuri imuroimalleni matolle. ja näiden urospuolisten käsitys siisteydestä on mikä on.. josko sitä yleensä on. vaatteet hujanhajan, samoin kaikki muu mukana tuotu irtaimisto.. mutta äiteet on mitä on, ne valittaa ja marmattaa ja siivoo jälkiä..

illalla lähti kaverinsa luo keskustaan ja met jäimme siis kaksin kissan kanssa. leivoin illalla kasvispiirakkaa ja puuhailin kotihommia. mot. ihan mukavaa vaihtelua. kaipasinkin jo yksinäisyyttä ja hiljaisuutta vauhdikkaan työviikonkin vuoksi. tälle päivälle on pyykkiä, parvekehommia, lenkkeilyä, kirpparishoppailua ja illalla A.n luokse saunaan ja sit karaokeen paikalliseen tai -siin. Maallakin olisi kyllä ollut mukavaa kun tuo ilima vihdoinkin lämpeni täälläkin savolaisten mailla. kerkiihän tuonne.. ihan kiva että vapunseutuun on yksi ylimääräinen vapaapäivä.