on aiheuttanut juniori, joka lähti pian kolme viikkoa sitten Mezellämme Roskildeen.. hänen reppunsa oli varastettu yhtenä yönä, siinä meni passi sekä auton avaimet ynnä muuta.. en voinut kuin huokaista hänen soittaessaan perjantaina illalla.. auton vara-avain hommattiin myyjältä, jolta sitä ei ollut aiemmin tullut noudettua, käytiin lauantaina kylillä turhaan, sillä lukkoliikkeet eivät olleet auki. ja minä tuskittelin hiljaa mielessäni, huolesta ja harmista. mutta eipä auta, asiat tapahtuvat, kenties myös järjestyvät. Maanantaina sitten käytiin teettämässä vara-avaimesta kopio, alkuperäinen pistettiin pikapostissa menemään poste restanteen määränpäähän. muitakin toimitustapoja, nopeitakin, olisi ollut mutta en ollut valmis maksamaan itseäni kipeäksi sellaisista palveluista. ja on kuten pojalle totesin, hän on vastuussa ja täysi-ikäinen, on joutunut setvimään missä ja miten aikansa kavereittensa kanssa viettää siihen saakka kunnes avain on perillä. se päivä on todennäköisesti tänään, huonommassa tapauksessa huomenna. minä huokaisen lopullisesti vasta kun poika on safe and sound kotona. ja auto tietysti.

muutoin elämä .. menee menojaan. porkkanat eivät taida itää, herneille laitettu kepit ja punajuuripenkit kitketty taas kertaalleen. pikkuneiti äiteinen tuli toissapäivänä, se on todellista iloa.. pikkuinen on kehittynyt taas, osaa sanoa parin kolmen sanan lauseita ja on niiin ihana että!! erityisen innostunut koneista, ukin kakkoti on best.. hieman arkana seurasi eilen kun  ukkinsa starttasi metsätraktorin kärryinen pihasta.. neiti saa  myös hetkessä tuvan näyttämään pommitustantereelta.. sikäli kun kukaan ei jouda hänen kanssaan leikkimään.. ja aina ei jouda, eikä näytä kukaan joutavan jälkiä siivoamaan, paitsi allekirjoittanut. hmm... talo on muutenkin kyllä sekaisin, edelleenkään huonekalut eivät ole löytäneet sijojaan mummon poismuuton jälkeen. kaipa joskus sitten.

kaupungissa ei ole tullut juuri oleskeltua noita pieniä pyrähdyksiä lukuunottamatta. käänsin postini tänne heinäkuun ajaksi, eipähän luiskahda yhtään laskua huomiotta. talon asioissa on hoitamista myös.. on mentävä ensi viikolla esittelemään taloa uusille vuokralaisehdokkaille.. jne.. osallistun myös viikon päästä perinteiseen tapahtumaan ex-kotikaupungissa, kun pyydettiin. on ihan mukava tavata vanhoja kollegoita, nykyisin kykenen jo suhtautumaan tyynemmin kyselyihin.. missä sinä nyt olet töissä jne..

1714981.jpg 

täällä, useimmiten.. tämä kuukauden takainen kuva, pitää ihan ottaa ajankohtainen otos rinnalle..

kukkapenkki 17.7.08

1738729.jpg