tutkaillut tuntojani, miksi omien halujen ja toiveiden ilmaiseminen on niin vaikeaa.. miksi en osaa sanoa, että haluaisin niin, toivoisin niin. vaan vaikenen, sulkeudun, alan miettiä miten vetäydyn yhä kauemmaksi, vastaan samalla mitalla.. jotta huomaisi, miten se sattuu kun sydäntään tarjoaa, läheisyyttä kaipaa ja toinen ei ymmärrä, tokaisee tylysti jotain itsekästä.. ei ehkä tarkoita mutta loukkaa silti, kun en osaa ilmaista itseäni, en ottaa asioita sellaisenaan, ilman että olisi ollut tarkoituskaan olla tyly.. se on sitä, mitä en itse osaa, ottaa omaa tilaani ja paikkaani ilman ponnistelua, pohtimista, muiden mahdollisia reaktioita arvioiden.. on se vaan niin alkeellista ja tyhmääkin. jostain blogista luin jonkin mietelauseen tapaisen, ettei pitäisi yrittää koko ajan kasvaa.. kehittyä. niinpä. voisipa vain olla itsenään, levätä ja antaa asioiden tulla, valua ja täyttää elämää.. pois tämä analysointi, pohtiminen ja lakkaamaton arviointi; väärin, oikein, hyvä, paha... olen vajaa ja sillä hyvä. eikä mikään ulkoapäin otettava tai liitettävä minua eheytä. se tulee sisältäpäin tai sitten opin elämään tässä nahkassa valittamatta jatkuvasti.

kävi poika, syömässä makaronilaatikkoa, kertomassa kuulumiset. isänsä oli käynyt kaupungissa hammaslääkäriasioissa, tavannut pojan ja antanut rahat autokoulun kakkosvaiheeseen. erittäin hyvä. sekin asia siis viimein järjestyy ja eritoten rahoittuu. poika on ok, se tuntuu hyvältä äidistäkin. ei yskinyt, ei ollut rauhaton.. ilmeisen tyytyväinen eloonsa ja oloonsa. laitan kädet ristiin ja huokaisen. esikoista en valitettavasti viikonvaihteessa tavannut, ilmoitti niin myöhään tulostaan kaupunkiin kaverinsa luo, että olin jo ennättänyt sopia muuta. eipä jättänyt mammalle vielä autoakaan vaikka hiukan sitä jo toivoinkin. sit seuraavalla kerralla.

on lähdettävä kulkemaan. ihan hyvä irtautua neljän seinän sisältä ja erityisesti sohvan maagisesta vaikutuspiiristä. suihkussa tulin ajatelleeksi että sisätiloissa luuhatessani ihan räydyn ja laiminlyön ulkoisen olemukseni hoidon.. hiukset likaisena, verkkareissa ja villatakissa ja sukissa haahuillessani olen juuri sitä miltä näytän. luuseri ja elämänpakoilija. nyt meikkiä naamaan, vaatteet niskaan ja baanalle. lääkärinvastaanottoni on ns opetussellainen joten odotettavissa erilainen käynti. vähän tökkii mutta en saanut muuta aikaa tähän hätään.

yhteiskunnalliskriittisen osaston terveisenä.. Teemu Selänne teki sen mistä Tarja Halonen saa vain haaveilla, oli kutsuttuna George daboljuu Bushin vieraana Valkoisessa talossa. Ja Lordien verta roiskuttava uutuuselokuva on ensiesitetty Oulun kaupungissa. Siinä ei hirviöt soittele ja laulele vaan tappaa!! K15. Olen tietysti jäävi kun en ole nähnyt mutta olikohan tämä nyt tarpeen ja kenelle?? Jaa, juuri tv:stä informoituna voinkin kertoa että se on Putaansuun ja kaverinsa haaveiden täyttymys. Ja ehkä myös yritys hankkia paljon rahaa, lisää rahaa??!!