sinä tiedät, että petät itseäsi siinä jutussa, niinkuin yleensä. kuvitat ja värität asiat näyttämään siltä, että voit ne kyseenalaisetkin, alentavat, hyväksyä. sinä toivot saavasi oikeita ja aitoja asioita, että sinua rakastettaisiin oikeasti, eikä vain käytettäisi hyväksi. eihän aikuinen ihminen voi olla niin typerä. ei tietenkään, mutta on.

sinä toivot, että olisit oikea ja ainoa. et ole. toivot että kaikki muuttuisi hyväksi, toteutuisi kaikki salaisimmatkin toiveet. eikä niin käy. tiedät sen ihan hyvin. mikset voisi toivoa sellaista minkä voit kohtuudella saada. tai et mitään. miksi et tyydy olemana ilman. tai kohtaa itsessäsi sitä naista, joka vain tahtoo kilvoitella ja kamppailla, todistella hyvyyttään epätoivoisissa ihmissuhteissa.

eikä se ole niin surkeaa kuin ehkä näyttää. ei se ole. kaikki se on totta minkä tiedät olevan. kestettävissä. ohitettavissa. elettävissä.

rakenna itsellesi uusi elämä, uuden tien varteen. arvosta itseäsi, älä tyydy puolinaisuuksiin, valheisiin ja epätyydyttävään. kunnioita itseäsi. poista elämästäsi kaikki se, mikä loukkaa sinua. kohtaa itsessäsi se pimeä alue, jota olet aina suojellut. ole pieni ja heikko ja hyväksy se osaksi itseäsi.

älä ajattele. tyhjennä mielesi kaikista huolista. ole tyyni. rakasta itseäsi ja jätä taaksesi valheellinen elämä.