ei sitä huonoina päivinä usko, että parempaa voisi olla tulossa. niin aina sanotaan, että kyllä se vielä päivä paistaa risukasaankin.. ynnä muuta rohkaisevaa, vaan ei sitä voi uskoa kun mättää kunnolla. nyt tuntuu paremmalta, moni asia on löytänyt sijansa, niin minäkin.

sain hyvän vuokralaisen, tutun henkilön veljenä luotettavampi täysin tuntematonta. vuosi eteenpäin on talon asiat kohtuukunnossa ja samalla siis talouteni siltä osin. pihatöitäkin M:n kanssa saatiin tehtyä niin jotta talven yli näillä mennään. katsotaan sitten keväällä miten paljon on innostusta ja varaa istutuksia laitella.

työn alkaminen lämmittää mieltä mutta samalla on pientä huolenpoikasta siitä, miten kyseisen yhteisön asiat lähtevät rullaamaan muutoin. olen ennättänyt ottaa hoitaakseni järjestön monia hommeleita, joihin on nyt sitten löydettävä uudet ihmiset. uskoisin löytyvänkin kunhan päästään alkuun. elämä on kumminkin opettanut hiljaa kävelemään.. monessa mielessä. siksi yritän pitää jalat maassa ja ajatukset kirkkaina.

kalenteri näyttäisi täyttyvän monenmoisesta.. on pidettävä varansa ettei buukkaa itseään liiaksi. on tietty ihan ymmärrettävää, että järjestin itselleni oheistoimintaa ettei työttömyys totaalisesti lannistaisi. onneksi tässä on aikaa hoidella kiireellisimmät pois.

käytiin eilen iltapäivällä A:n ja lasten ja koiran kanssa vattuja poimimassa lähimaastossa. ilma oli hiostava ja tunnelma riehakas.. koira juoksenteli vapaana pitkin pusikoita, muksut hätäilivät koiraansa, etenkin kun muita ihmisiä koirineen kulki polkua ohitse.. ehkä pienempi porukka ilman koiraa olisi ollut parempi.. mutta saatiin sitä saalistakin kakun verran. kotimatkalla haettiin kaupasta valmis pohja ja kuohukermapurkki.

tänään yhteisön johtokunnan kokous... on valmisteltava kiiruusti syyskokous, puheenjohtajan lähtö aikaisti normaalirutiineja parin kuukauden verran mutta pakko on toimia, ettei hommat mene ihan solmuun. Lehden asiatkin on saatava johonkin järjestykseen. olen jo hoidellut esityslistan ja tehnyt toimintasuunnitelman prujun. pitää mennä vähän ennen kokousta raapasemaan talousarvioesitys.. tämähän ei vielä ole viimeinen kokous ennen vuosikokousta, mutta parempi saada asiat jo prosessiin..

esikoinen oli illalla palannut Kreikasta safe ja sound.. en tiedä vielä saiko sitä työpaikkaa, mikä oli tarjolla ennen reissuun lähtöään. toivon kovasti että sai.

kiva lähteä ensi viikolla seminaariin Joen kaupunkiin, nyt statukseni on melkein työläinen..