tiedossa, vielä viimeiset sipellykset ennen lähtöä. Odotettavissa toivon mukaan viisastumista, laatukoulutuksessa ja parissa seminaarissa. Toisaalta ihan mukava lähteä vaikka tiedänkin, että nämä pinot pöydällä eivät sillä aikaa mihinkään katoa.. ja toisaalta suurin osa taitaisi taas olla mustan jätesäkin tarpeessa.

Viikonvaihteen suunnitelmat muutti totaalisesti katsastusmies... ilkeääköhän edes kaikkea tunnustaa.. No, minä olin Volvoni kanssa hiukka myöhässä, auto olisi pitänyt katsastaa 10.9. mennessä... Sen k-mies hyvin varovasti minulle ensin ilmaisi.. jo osasin odottaakin kun syyni kesti ja kesti, ettei sieltä puhtaita papereita tule. Viat eivät ole isoja, jarruletkussa vikaa, nestettä vuotaa, joku ilmastointiruuvi on jumissa, käsijarru ei pelitä, ajovalojen pesin (??!!) ei toimi.. mutta kun ajoaika oli mennyt umpeen niin.. sain tähän päivään aikaa ajaa kotteron korjaamolle. Ja minähän ajoin sen perjantaina sinne, missä kaiken saa kohdalleen.

Pääsin siis metsään, poimimme puolukoita parin neliön alalta sukkelaan marjapuuron verran ja ylikin ja iltapäivällä uudella reissulla saimme karvarouskuja ilman hirvikärpäsiä ihan melkoisen pussillisen. Oli lämmintä ja aurinkoista, ei oikein syksyn tuntua mutta en mie sitä valita. Päänsärkykin viimein katosi jonnekin pihasaunan löylyjen huuruihin... illan pimeydessä kun viilettelin sauna rappusilla.. kyllä elämä on ihan kelvollista.. ehkä jazzikin ois ollut mutta eihän se maaseudun antimia milloinkaan päihitä.

Eilen sitten jätimme jäähyväisiä torpalle, kävimme tsekkaamassa että jääkaapin sulamisvesi oli imeytynyt luuttuihin ja että pihapiiri sekä mökki jäävät kelvolliseen kuntoon. Ja rannalta viimeiset, syksyiset kuvat...

197962.jpg

Kyllä mieli oli haikea, en ole oikein pitkään aikaan voinut ajatella torppaa.. se jotenkin tyssäsi synttäreihin ja johonkin muuhun. Enpä osannut toukokuussa aavistaakaan, millainen kesästä tulee, mitä kaikkea minulle tapahtuukaan. Onneksi en!

Tontilla oli edetty, siellä näytti tämmöseltä

197966.jpg

Valvoja on antanut hyväksyntänsä tähän astiseen, jatkossa seuraa putkitusta ja lattian valut. Kyllä se siitä lähtee ylöspäinkin vielä nousemaan. Nyt juuri ei tarvitse tästä projektista hirveästi huolehtia.. toivottavasti vähään aikaan..

Oikein mukavaa viikkoa, aitoa ja elettävää elämää on syyspäivän tasauksenkin jälkeen.