onpas hurahtanut aikaa,

joka on mennyt siis elämiseen ja kirjoittaminen on jäänyt. olen ollut lomalla ja nyt töissä jo kohta kaksi viikkoa. kaikkea kesämukavaa on koettu,eletty ja tehty. tämä loma olikin harvinaisen onnistunut, kaikin puolin. viime kesä meni mummon asioita hoidellessa eikä edes mökille keritty. nyt on käyty useammankin kerran ja ehkäpä tänä viikonloppuna mennään taas.

deletoiduksi on tullut koko tietsikkani tiedostosisältö, pikku virheen takia konetta uuteen uskoon laittaessa. tai oikeastaan vika oli palautuslevykkeessä joka tilttasi kesken palautusajon ja aiheutti sen että D:lle tallennetut tiedostoni ja koko D hävisivät totaalisesti. harmitti. ja ehkä harmittaa vielä joskus enemmän kun uskallan ajatella mitä kaikkea siellä oli.. kuvia ainakin paljon.. (oma moka, mitäs en kopioinut niitä vaikka piti..) no, ei se mittään onhan minulla kolme tikkua, joissa on jotakin.. kunhan nyt uskallan tsekkailla mitä.. ja onneksi on sähköposti jossa on niin hirveästi tilaa etten ole pitkiin aikoihin poistanut viestejä ja liitteitä.

minulla on taas kaksi kissaa seuranani. esikoinen muuttaa viikonvaihteessa joten juniori toi kisut Hesasta tullessaan "mummolaan" hoitoon. mepä lähdetään jo huomenna maalle äiti kisu ja itseään isompi Teslapoika siis. Toivon kovasti että kissat eivät lähde huitelemaan omille reissuilleen.. ovat näet olleet cityolosuhteissa nyt kuukauden päivät aiemman maaseutuelämän jälkeen ja kuulemma hieman hermostuneita.. kyllähän sen ymmärtää mitä on olla neljän seinän sisälle pakotettuna, vapautensa menettäneenä.. minäkin sen olen juuri loman jälkeen töihin palanneena kokenut. se on kurjaa.

taloasioissa on tapahtunut kaikenmoista, jota ei nyt jaksa lähteä kelaamaan. onneksi vuokralaiset on ok ja sen puoleen asiat ihan jees.. mutta muuta sählinkiä onkin sit ollut riittämiin naapurin kanssa.