siistissä asunnossa on helppo hengittää, mieluimmin tosin olisin ulkona, mutta en jaksa liikahtaa mihinkään. syitä löytyy.

olo on ristiriitainen. tuskin korjaantuu.

Äijät ja tosimiehet sekä naiset ovat olleet kehissä viimeisen vuorokauden aikaan, haastettakin on ilmassa. Tyydyn toteamaan, että minusta ei sittenkään tullut feministiä, sillä en pidä erojen korostamisesta, olen mieluiten ihmisen asialla. Eriarvoisuus on huono juttu ja naisten on saatava miesten kanssa samaa palkkaa samasta työstä. Sehän on ilmiselvä asia eikä kuulu mies nais osastolle vaan ay-sektorille. Tien päällä provosoi käsittääkseni tasa-arvokeskusteluun tai ehkä kumminkin arvioimaan hänen reippaita käsityksiään parisuhteesta. Sille hetteikölle en mielelläni lähde, sehän on niin heterogeeninen alue. Kukin saa tehdä suhteensa kuten tahtoo, onnea jos on, löytää itselleen sopivan kumppanin, jonka kanssa voi sitten määritellä ne oman suhteen pelinsäännöt ja kommervenkit... viimeistään silloin kun hurma alkaa haihtua ja jalat tapaavat taas maan pintaa.

Nää suhdeasiat muutoinkin yritän varovasti kohdata koskapa itsellä on enempi sitä negatiivista kokemusta. Joten tiedän teoriassa miten pitäis mutta käytännössä en ole onnistunut toteuttamaan. Vielä:)! Yksilön kypsyys on ehdoton edellytys parisuhteen onnistumiselle. teoriassa. sillä hyvin tuntuu epäkypsätkin parhaimmillaan kykenevän pariutumaan ja lisääntymäänkin. jotta, tosimiehiä ja naisia on joka junnaan ja osa jiäpi asemallekkii.. Jos jottain niin mie oon yrittänä olla  provosoitumatta vaikka provosoijjaan.