hyytävän kylmää ilmaa on virrannut jostain päin tänne itäiseen kolkkaamme, aamulla järkytyin havaitessani että maa oli valkoisenaan lumesta! ja yömyöhällä kotiin ajellessani ei vielä ollut tietoakaan moisesta. no onneksi aurinko on jo sulattanut kaiken. hieman tämä hidastaa kesän tuloa, mut ei se haittaa, vanha kansanviisaus sanoo ettei pidä nuolaista ennenkuin tipahtaa.

minua harmittaa kun joudun torstaina lähtemään taas sinne ettäänperille piäkaupunkiseudulle ja olemaan  vielä koko viikonvaihteenkin siellä päässä koskapa maanantaina on vielä yks kokous josta ei voi olla pois. ei yhtään kiinnostaisi mutta pitänee ottaa jotenkin myönteisemmin tääkin keikka. no perjantaina on koulutusta ja lauantaina tapaan oikein vanhan koulukaverin todella pitkästä aikaa.

sovin tänään torpan päätalon ja yhden majoitusrakennuksen vuokrauksesta synttäreilleni, alkaa siis sekin juhlallisuus lähestyä pikkuhiljaa. vielä on tietysti monenmoista, jostain syystä minua ei kauheesti kiinnostakaan ryhtyä suunnittelupuuhiin, ruokalistat, musiikkilaitteet, kutsukortit ym... onko tämä jokin aversio, alitajuinen vastustusreaktio vanhenemiseen.. höh. juuri tänään hehkutin jollekulle miten mukavaa juhlien suunnittelu ja järjestely on, melkein kivempaa kuin itse juhla. no, kyllä se siitä sitten..

näin sain taas muutaman minuutin huokaustauon... pitää lähteä kokoukseen kaupungille ja sit kotiin, mukava ilta odotettavissa.