no niin, lehti painossa, sisältäen myös mokan.. jota en ennättänyt korjata. opiksi perfektionistille ja siedätyshoidoksi myös. ihan hyvä siitä tuli, ehkä hiukkasen yksipuolinen mutta saapi kelvata. hienoisia pelonväristyksiä aiheuttaa erään hankalan henkilön suhtautuminen juttuunsa.. mutta eiköhän siitäkin selvitä.

flunssa ei irtoa, tekisi mieli lähteä pitkälle lenkille mutta en oikein arvaa, tyydyn kauppareissuun iltapäivällä. tämä tuntuu olevan nyt sitten semmosta kestotautia, tuntuu olevan yleistä tänä talvena.

työkkäri lähestyi työhönosoituksella eilen.. jotenkin hieman huvittikin mutta toisaalta nyt oli pakko vääntää hakemus hommaan, jonka kyllä itsekin mol:n sivuilta huomasin mutta jonka spesiaalialalta minulle ei ole kokemuksia.. joten arvelin että on turha yrittää. onpahan lähtökohta nyt oikein raadollisen realistinen. lisäksi homman esihenkilön olen kuullut olevan hieman erikoinen... ja sehän voipi olla hyväkin..

jonakin päivänä tässä näin tv:n luonto-ohjelmassa lehdokin, sellaisen valkean kukan, jonka luokse hyönteiset tulivat yöllä.. valkoinen väri kun päivänpaisteessa jää kirjavampien varjoon.. kovin lohdullista. se on suojeltu laji. hyvä niin.

soitti ex-anoppikin eilen, sain viritettyä telepaattisen yhteyden.. siksi että hän puhuu paljon ja pitkään eikä mulla ole varaa sellaisiin puheluihin. no, saimme hoidettua tärkeän asian ja vaihdettua kuulumiset, siis enempi niin että anoppi hoiti puheen ja minä kuuntelun.. mikäs siinä, meillä on ihan hyvät välit ja hän pian 80 vuotta täyttävä vanhus, yksinäinenkin ajoittain kun ei reumaltaan oikein pääse aina liikkumaan.. kutsui juhliinsa, jotka kuitenkin järjestää.. hehheh.. arvattiinhan se että niin lopulta käy vaikka ensin ämpyröi ettei jaksa ja halua. pitää mennä, toivottavasti junior lähtee kuskiksi ja kaveriksi. vaikka hänkin ämpyröi kun ei tykkää sukujuhlista.. sanoi mieluimmin käyvänsä mummon luona muulloin. oikein viisasta sekin.

1367973.jpg

tämä on pelkkää fiktiota.. ilma on samea, sateinen.. aurinkoa ei näy, eikä suksille mieli tee