kylläpä talostani tuleekin hieno, punaväri on just sitä oikeaa sävyä.. päästiin hyvään vauhtiin eilen, ennätettiin yksi pääty saada melkein valmiiksi kun tuli säätiedoista täysin poiketen sadekuuro, tai ei pelkkä kuurokaan vaan sitä rankkaa vedentuloa kesti pitkään.. joten siihenpä sitten jäi maalausoperaatio illalla. poika lämmitti saunan, kylvettiin, tehtiin lämppäreitä ja haasteltiin... tutkailtiin netistä eko-vessoja mökille. semmonen on ajateltu hankkia, se puucee kun sijaitsee hirveän kaakana, mökin takana metsän reunassa, kohdassa, jossa maasto muuttuu eri suuntaan kaltevaksi. ideaa siinä on aikanaan ollut, ettei jätökset ala valua mökin suuntaan.. ja hienot maisemat sieltä mäeltä on kyllä.. nyt kun vanhusten jalka ei enää niin jaksa nousta ja pientä väkeäkin pitkä matka hirvittää, on aateltu ostaa sitten semmonen biokäymälä, jonka voisi sijoittaa vaikka liiterin taakse kompostorin viereen.

selkä on hieman parempi, ei ollut juurikaan kipeä automatkallakaan.. hieman jäykkä ja kivulias kumminkin aamuisin.. ikäänkuin vähitellen heltiävät lihakset antaisiva nivelille enemmän tilaa kipuilla olemassaoloaan. inhottaa olla aina jostain kohtaa kipeä, yritän pitää natinat sisälläni mutta kyllähän minä välillä piipitän ja valitan. enempi kiukkua kuin isoa kipua.

yhdestä vuokrataloyhtiöstä soitettiin perjantaina, varmistivat että edelleen haen asuntoa, olin näet ilmoittanut tarvitsevani 1.8. alkaen.. no, nyt on ensimmäinen mahdollinen saantiaika 1.10. niinhän ne irtisanomisajat menee.. se olisi varmaan tämän talon valmiiksi saamisen ja vuokrauksen kannalta ihan jees. ennättäisin saada pihatöitäkin hieman tehtyä. talon maalaus yritetään saada seinien osalta tänään finaaliin.. aika nopeasti se menee mutta mikäli alkaa taas puottaa vettä eilisen malliin, ei onnistu. miespuoliset henkilöt nukkuvat vielä, minä aion lähteä pensselin varteen kohtsiltään kunhan hieman aamukaste kuivahtaa..