jännittäviä aikoja eletään, toiveet työpaikan saannista ovat aika suuret... väliaikatietoja sain henkilöiltä, joista toivon mukaan tulee piankin taas työtovereitani.. mutta ei pidä nuolaista ennenkuin tipahtaa, menen siis maanantaina syömään tj:n kanssa ja kaiketi asia silloin vahvistuu. kylläpä askel oli keveä kun sain kuulla, että sekä hall.pj että johtoryhmä ovat takanani. ja ilmeisesti myös tj.. tuskinpa olisi asiaa ryhmässä kysellyt. olen todella helpottunut ja iloinen jos ja kun tulen valituksi. työ kestää tosin vain heinäkuulle mutta sinä aikana ehtii tapahtua vaikka mitä.

olen alkanut hiljalleen kääntyä talon myynnin kannalle, en kuitenkaan voi myydä sitä verovapaasti koska en tule siinä kahta vuotta yhtäjaksoisesti koskaan asumaan, joten omistamisen ja huolehtimisen tuskien poistamiseksi on viisainta hankkiutua siitä eroon. ensin pitää kuitenkin saada pihatyöt tehtyä ja lopputarkastus sen jälkeen.

kai tästä suosta jälleen noustaan.. jotain hyvää ja rakentavaa olen näköjään tehnyt työelämässäkin.. koskapa entiset työkaverit pelkästään myönteisiä kommentteja mahdollisesta paluustani yhteisöön ovat antaneet. hienoa! karjalan ristiretkellä kun meni itsetunto ja kunnioitus.. se lähtö olisi pitänyt hoitaa aivan toisin mutta minkäs minä sille mahdoin, sairaana ja kaltoin kohdeltuna. nyt on näin, asiat alkavat taas olla oikeinpäin.