muutettiin illalla ylämökiltä talvehtimaan vinttiin.. eli roudattiin tv ja videot yläkertaan.. olipa juhlavaa nukkua leveässä parisängyssä sohvapuolikkaan sijaan. No joo, siinä kapeassa ja epämukavassa sängyssä oltiin kumminkin väkisinkin ihan lähekkäin.. jotta puolensa siinäkin;).

Eilen käväistiin mummelin kanssa lähipitäjässä, minä vaihtamassa juniorin housut tehtaanmyymälässä numeroa isompiin ja hän ostamassa sukkalankaa. Tänä aamuna oli sit verikokeiden vuoro.. lähtö tapahtui touhakkaasti syömättä ja juomatta, oltiin jo jonkun kilometrin päässä kun mummo huomasi että tekarit jäi.. eikun käännös takaisin ja hampaat kyytiin. Nauratti niin pirusti, sanoi itse että jos lasit ois jääneet, ei ois ollu niin väliä..mutta hampaiden puutteen huomoo helepommin.. vaikka oiskin vain alasellaiset.

M oli saanut hommattua pakettiauton ja peräkärryn huomista muuttokuormaa varten.. oikein hyvä juttu, ainakin saamme kaiken kerralla tuotua. Pakattua ei juuri ole mutta ehdin sen tehdä sillä aikaa kun M laittaa ulkolamppuja ja keittiökaappien sokkeleita paikoilleen. Pesuhuoneen hanan ongelman saa hoitaa raksamies itse, soitteli eilen ja ehdotti että ottaisin omalle kontolleni sen ja hän hyvittäisi minulle. Lupasin kysyä M:ltä joka senkin työn osaisi tehdä, niin tein mutta yhdessä päädyimme siihen että tehköön itse.. meillä on kyllin muuttokuormassa ja muissa hommissa.

Aika tuntuu menevän vauhdilla, ollaan jo torstaissa ja äsken oli maanantai.. niin menee ensi viikkokin. Olen luvannut kyyditellä mummoa ja itselläni on hieroja tiistaina, joten täällä mäellä olen sitten väliviikon, perjantaina on mentävä vielä pian ex-kotipaikkakunnalle  hammaslääkäriin.. pahoin pelkään ettei rupea tekemään enää hammasta tuosta rähjästä, joka on eka käynnin jälkeen murentunut leipää purressa miltei olemattomiin.. suututtaa sillä elokuussa kun olin päivystysajalla h-lääkärissä, jouduin ensinnäkin odottamaan melkein tunnin kun ajat oli myöhässä ja siitä johtuen lääkäri ei ehtinyt hoitaa minun hammastani loppuun vaan käski tilaamaan  uuden ajan, jonka sit sain vasta puolentoista kuukauden päähän.. ja nyt sitten hammas on ihan paska.. jos ois ollut rahaa, olisin jo käynyt yksityisellä.

täytyy lähteä siivoamaan ylämöksää.. eikä hirveesti huvittaisi.. ehkä pienet nokoset ensin..