jo kertaalleen kirjotin, muokkasin ja onnistuin hukkaamaan alkuperäisen tekstini tälle päivälle. toistoon en kykene, tilanteita ei ole mahdollista palauttaa samanlaisina uusintoina, kun kone en ole, vaan sen jatke vain.

pitäis ryhtyä olemaan lomalla. stressihän siitä tulee. pitäis pitäis ja pitäis kaikkea. enkä aio tehdä mitään. vain unelmoida. sitä paitsi, kävin kävelylenkillä aamulla. melkein juoksin. tuntui niin hyvältä kaikki, raikas ilma, sadetuhruinen sää, sulava lumi, kurainen tie, upottava hanki (kun astuin ojaan pajunoksia saadakseni), ne kaikki erilaiset vanhat talot sen linnunnimisen kadun varrella, ostoksille kiiruhtavat ihmiset, harmaat, harmaat... koska olin herättyä saanut pienen viestin, odottamattoman ja ihanan. niin paljon mahtuu pieneen tekstariin..

lenkiltä tultua melkein tyhjensin autosta sukset, pari pahvilaatikkoa ja puutarhakalusteet, jotka muutosta lähtien ovat sijainneet ajoneuvossani takapenkillä ja -kontissa. noiden kamojen siirtäminen häkkivarastoon tarkoittaisi sitä, että sieltä pitäisi purkaa käytävälle kaikki ne tärkeelliset tavarat, jotka olen sinne survonut odottamaan aikaa parempaa. ehkäpä löytäisin sen kesäkenkävarannonkin samalla. no, aattelin, että käyn ensin jyskistä katsomassa rulla tai jotain verhoja oh:n ikkunaan ja Prismassa (viemässä tyhjät punkkupullot yms.) ostamassa tykötarpeita. Joo kävin enkä löytänyt mitään sopivia verhoja mutta nätin (vihreän) t-paidan, äidille pääsiäiskukan, juustoa...  ja olin jo ihan täynnä sitä tavaratalomeininkiä, pennut parkuivat, ihmiset tungeksivat käytävillä, oli kuuma, oli ahdistavaa.. kun sain puhelun ja palasin hyvästä syystä vauhdilla takaisin kotiin. ja... kyllä ne tavarat ennättää joskus toistekin sinne varastoon siirtää. ja kaikki.

minä sain kimpun tulppaaneja, keltaisia, joiden terälehdissä kaunista punertavaa, siis oikean kukkakaupasta itse valikoidun kimpun, jossa oli myös sitä vihreää. ilmaisin olevani hyvin tyytyväinen ja että hän todella osaa valita kukat naiselle, naiselleen.. kyllä se niin on, että todellinen mies tuo naiselleen kukkia ja todellinen nainen on siitä hyvin onnellinen ja ilahtunut.

niin, ostinhan mie myös cd:n, löysin sen miehen (juanesin) joka lauloi viime pyhänä autoradiossa niin sykähdyttävän latinosti, nyt hää tuossa käheästi kuiskailee että para tu amor.. elä yritä, miulla on muuta mielessä, huomenissa..