kaikki ei mennyt niinkuin piti, istunkin nyt yksin yksiössä yskiskellen, toki nautintoakin on ollut, siivosin aamulla koko 36 neliötä nurkkia myöten, kävelin keskustaan, shoppasin mielitietylle punaisen ale-paidan, xxl-kokoisen tietysti, nousin bussiin ja saavuin hetken päästä vanhusten luo ja ruokaa oli tarjolla. olin ohjelmoinut itseni niin, että kaksi tuntia on maksimi ja mieli pysyy virkeänä. ei ihan onnistunut, aikaraja kyllä mutta jotenkin... niin niin, ne molemmat vanhenevat ja ovat mitä ovat, ymmärrän kyllä mutta, niin. kävelin bussipysäkille ja odottelin kyytiä tulevaksi, bussi tulikin mutta tyyppi ajoi ohi, pysähtyi muutaman sadan metrin päähän, päästi juniorit pihalle ja jatkoi iloisesti matkaansa. minä raivosin ja ennätin soittaa taksinkin, kiire kun muka oli pois pois pois jonnekin. ja sitten tulikin uusi dösä, ilmeisesti se oikea, sekunnin mietittyäni hyppäsin kyytiin ja soitin penkille päästyäni taksikeskukseen että sorry, peruutetaan se kyyti. no eihän se enää niin käynyt, vastuuntuntoisena kansalaisena lupasin käydä hoitamassa syntyneet kulut taksiautoilijan kanssa kunhan soittaa mulle ja kertoo kuka on ja missä. niinhän sitten kävin torilla taksikopilla maksamassa muutaman euron ja mieleni huojentui.

odottamani ei sitten saapunutkaan, kulkuvälineensä tuulilasinpyyhkimet rikkoutuivat pari aamua sitten kun lähdimme maalta aamutuimaan eikä ole ehtinyt niitä korjata, loskakelissä ei olisi turvallista ajella... ja eka työviikko 4 kuukauden vapaan jälkeen vaatii veronsa, ymmärrän kyllä. mut hää on siel ja mie tääl. onnekseni jouko ja kosti hoitavat kyllä oman osansa ja laulavat minut nuoruuteen, huolettomuuteen, vapauteen. melkein ryhdyin äskettäin selailemaan sisustuslehtiä ja suunnittelemaan värimaailmoja mutta ei nyt sentään. mieluiten olen vaan ja yritän arvioida flunssan tilaa, sietäiskö laulua yhtään....

ilmeisen ex-työtoveri soitti kuulumisia, hyviä ratkaisuja tuntuvat tekevän, voin olla huoleti niinkuin olen muutenkin pakosta ollut, en enää ajatuksia juuri uhraa sille sektorille. sehän minut sairastutti. huomisillaksi kenties ohjelmaa pukkaa, katsotaan josko jaksaa vanha rouva lähteä.