reilu vuorokausi on mennyt taudin kourissa, pikkuisella lauantaina ollut vatsatautti tarttui minuun, ukkiinsa ja äitiinsäkin. kyllä harmitti, eilen olisi ollut parikin tilaisuutta, joissa olisi ehdottomasti pitänyt olla mukana, viimeiseen asti kuvittelin illalla meneväni jutuntekoon kaupungin järjestämään tilaisuuteen mutta viimein järki voitti. poika, jonka olin kutsunut itselleni kuskiksi, saikin mennä ostamaan mustikkasoppaa, jaffaa ja piimää äidilleen. toivottavasti häneen ei tarttunut. voimat on kadoksissa, olo edelleen hutera ja hiostava. kaiken lisäksi oli lehden aineiston deadline.. illalla tulleisiin vedoksiin en jaksanut ottautua.. sen sijaan heräsin aamuvarhain neljän maissa oikolukemaan ja tekemään korjauksia. ei muutekaan nukuttanut, eilisen päivän torkuin horroksessa..

viikonloppuna on tapahtuma, johon vielä on osallistuttava, sitten alkaa harrastustoiminnankin osalta kesäloma. tunnettuun tyyliini otan liikaa vastuuta kaikesta mihin ryhdyn.. ei se pohjimmainen perfektionismin vika näköjään mihinkään häviä vaikkei työssä sitä pääsekään viljelemään. olen toki havainnut piirteeni, olen toki yrittänyt hillitä ja väistellä, jättää sikseen. ainakin kun on pakko kuten eilen. oksenteleva reportteri ei taitaisi olla kovinkaan miellyttävää katsella...

vanhus on ainakin maanantaisen käynnin perusteella entisellään, ehkä hieman enemmän tässä maailmassa ja sanastossa.. muisti ei toimi kuten normaalisti, mutta ymmärtää ehkä itse nyt että suusta tulee mitä sattuu. jotenkin antoi ymmärtää ettei enää välitä "mistään mitään".. minusta se tarkoittaa sitä, että tahtoo päästää irti arjen asioista.. metsänhoidosta muun muassa.. siihenhän hänen on pitänyt ottautua siitäkin huolimatta että poikansa ne asiat on jo pitkään joutunut hoitamaan. odotellaan muokkauskonetta, taimia palstalle, johon on tehtävä istutukset. minun juniorini pääsee kesäduuniin hankkimaan.

sekavaa on hieman vielä olotila, suunnitelmissa kuitenkin siirtyminen maalle sikäli kun se toinen potilas kykenee hakemaan. sairaalaan emme tänään tautisina mene, pitää soittaa ja välittää terveiset.