nimittäin tehdä laatikon ja siihen linkkejä, suurkiitos kuuluu Susulle, jonka neuvosta menin vuodatuksen keskustelusaitille jossa onpi teknisten ohjeiden osiokin. enhän mie oikein niistä ohjeista mittään ymmärtänyt mutta kantapään kautta kokeillen sit osasin saada aikaan tuon. ja ossaan minä tähänkin linkin tehhä. Vitsi että oon nyt ylpeä itsestäni. Toivon että taito on tallella vielä huomennakin, tahtoo näet tuo muistikin vähän olla nii ja näin.

Aamulenkillä kävin jo, lätäköt oli jäässä ja valitsemani kevyempi vaatetus oli täten hieman liian kevyt, lisäsin sit vauhtia, jota tuntui olevan myös linnuilla puissa. Oletan että kyseessä olivat peipposet, miltei ainoat siivekkäät jotka tunnen näöltä jos ovat niin lähellä että voin ne nähdä jopa ilman silmälaseja. Siis lauluäänestä en tunnista käen lisäksi montaakaan elukkaa, häpeä tunnustaa ja taas mie päätän ostaa sen lintuäänten cd:n ja opetella takaisin sen tuntemuksen. Varmaan se tulee luontaisetuna kun joskus vuoden vaihteen jälkeen toivottavasti muutan maalle, eli siis tulevana kevväänä livenä lintuasiantuntijaksi. Näin muuten jäniksenkin aamulla, juoksi minua karkuun, nii minäkin tekisin jos minut kohtaisin aamutuimaan tukka pystyssä. Joki oli sulanut, enää ei uskalikot oikaise tuosta yli kaupungin puolelle, ainakaan ilman venettä tai uimataitoa.

Ajattelin myös vakavia asioita, mm. että vapauttaisin miehen itseltäni, sanosin jotta suurimpana rakkaudenosoituksena päästän sinut pahasta ja annan sinulle vapautesi takaisin, nyt sinun ei tarvitse enää ajatella minua, tunteitani eikä mitään, enää sinun ei tarvitse tuntea huonoa omaatuntoa kun et voi tavata minua, etkä kirjoittaa, etkä soittaa, enää sinun ei tarvitse potea syyllisyyttä siellä oikeassa elämässäsi minun vuokseni vaan saat iänkaikkisen rauhan nyt ja forever.

Konkretiassa pitäis lähteä vaihtamaan autoon kesärenkaat alle. Pitäis. Voi kirosana että nämä asiat on vastenmielisiä ja vaikeita, melkein kuin tietsikkatekniikkakin. Mutta näköjään viiskymppisiä hipova nainenki voi oppia uusia asioita. Vaan ei kait sitä samana päivänä montaa juttua tahdo. renkaat osaan tosin vaihtaa noin teoriassa ja käytännössäkin olen ollut mukana, tiedän että kyse onki enempi voimasta eli tässä sen puutteesta, sillä ne pyörät ois saatava turvallisuussyistäkin tosi tiukkaan kiinni. No, pannaan harkintaan, käyn sohvalle ajatteluasentoon hetkeksi.