virvottu ja varvottu on, terveeks tuoreeks tulevaks vuueks. serkun ipanat kävivät odotetusti, joten olin varautunut suklaamunilla ja namuilla palkanmaksuun. pyydettiinpä samalla tiistai-iltana synttäreille ja pääsiäisen aikaan mökille. molempiin kiitos kyllä. käymme sitten serkkutytön kanssa taikomassa tontilla.. se on perinne, kaikissa elämän tärkeissä vaiheissa pitää käydä tämän shamaanisherkun kanssa haistelemassa ja maistelemassa paikan päällä ja taikoja tekemässä. kyllä sitten onnistuu. 

hiljaisuudesta olen nautiskellut.. tai oikeastaan se on tällä kertaa yksinäisyyttä, tyyntä yksinoloa omien ajatusten kanssa, rauhassa, ei ihan onnellisena, mutta kuitenkin voittopuolisesti myönteisenä. sain kangettua itseni pystyyn päivän lokoilun jälkeen ja kävin pitkällä kävelyllä, ensin perinteinen linnunnimikatu sitten ison sillan yli keskustan puolelle ja vanhaa siltaa takaisin. alkaa olla pölyistä kaduilla ja rakennustyömaan kohdalla ylen kuraista.

elämä ei ole kohtuullista, se ei anna armopaloja, pienet onnenhetket on otettava väkisin, leikattava todellisuus siitä kohti poikki, lavastettava paratiisi ikuinen, se on kaikki mitä on. kosketukset, läheisyys, sinun silmiesi äärettömyys, lähellä nyt, kohta poissa, etäinen.